Ball country solidari a les Corts per la lluita contra el càncer, 29-09-2013!!!!

Durant tot el matí, la plaça de Comas s'ha omplert de veïns ballant country per donar a conèixer la nova unitat de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) a les Corts. Volen que la gent del barri s'animi a convertir-se en voluntari per a la lluita contra aquesta malaltia.







La ballada de country d’aquest diumenge al matí a les Corts ha estat per animar els veïns del barri a treballar com a voluntaris a la unitat de l’AECC del districte. A les 12 h s’ha impartit també una classe oberta en què s’han explicat els primers passos per iniciar-se en aquest ball, que l’ha impartit voluntàriament l’escola Maverick, un dels conjunts country més coneguts de Catalunya.

http://www.youtube.com/watch?v=kpKZPp3wrVY

La nova unitat de l’AECC al districte es va presentar el 25 de setembre al Centre Cívic Can Deu, que és la seu del grup de treball. L’Associació Espanyola contra el Càncer realitza actes arreu de Barcelona per cercar voluntaris i recollir fons, com per exemple el tradicional  repartiment de guardioles perquè la gent hi col·labori econòmicament, o els mercats solidaris


Nota: Noticia oferida per Barcelona Televisió.